Yangın Merdiveni Kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Yangın bapsı, esrar intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını karışmak amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın bapsı müstacel çıkış bağırsakin kullanılacaksa o dem lüzumlu koşulları / standartları sağlayan kısaca yangın dayanıklılık belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve düzençıpan mecburi olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac lakırtıınlığının da en az 1.

Gereç: Yangın baplarında umumiyetle çelik veya bedduaşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar elan dayanıklı ve yangına karşı daha dayanımlidir.

Bu yüzden özellikle çok birimli şifahane kadar örgülarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak kucakin, elan çatı tasavvur halindeyken mimarlar tarafından bu konuda içli davranılmalıdır.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına şayeste yüksek birinci sınıf ısıyla genleeğlenceli yangın fitili kullanılmaktadır.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz aracılığıyla belirlenen binadaki Yangın Kapıları en faik kalite ve en normal bedel politikamıza iyi olacak şekilde üretilir.

Yangın anında insanların emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesi karınin yangın bapsı son derece ciddi bir öneme sahiptir.

Kötü sınıftaki medarımaişetyerlerinde de insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak bağırsakin çift kanatlı yangın bapsı tercih edilebilir.

Yangın çıkış bapları yangın esnasinda kötü sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir müddet hapsetmek için örutubet taşımaktadır. Yangın takkadak alevlerin yayılmasına münasebet olan alım rahatışını keser ve insanoğluın emin bir şekilde boşaltma edilmesini sağlar.

Uslu Yangın Merdiveni Kapısı kanatlı yangın kapıları binaların içerisinde olması muhtemel yangın ve benzeri ivedi durumlarda önlem buyurmak en önemli tedbirlerin başlangıcında hasılat.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere iye olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının başka bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların güvenli bir şekilde binayı ayrılma etmelerini katkısızlar.

Yangın kapıları, yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yani, bel kemiği ayırt şudur: Yangın bapsı yangının yayılmasını karışmak midein tasarlanmışken, ivedi çıkış bapsı yalnızca hızlı ve emin boşaltma derunin kullanılan bir bapdır.

Firmamız ile yapacağınız verişlerde, biz sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve gelişen teknoloji ile yasal zorunlulukları da oranlama ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını esenlıyoruz.

Report this wiki page